“EEN MOOI ONTWERP VERDIENT DE PERFECTE UITVOERING!”

Wanneer u een niet-doordeweeks interieur ambieert dat qua vormgeving en afwerking als uniek kan bestempeld worden, dan zit u bij ons aan het juiste adres.

Onze passie voor design en mooie materialen leidt steevast tot realisaties die uitmunten in bezieling, vormgeving en afwerking. Alles is bestudeerd en beredeneerd, niets wordt achteloos aan het toeval overgelaten. En dat merkt u meteen als u één van onze interieurs binnenstapt.

De keuze van materialen en technieken, het ambacht, de perfecte voorbereiding en afwerking… stuk voor stuk dragen ze bij tot de unieke stempel die we aan uw leefwereld geven.

Bij Maddens Concept nemen we de hele uitvoering en desgewenst ook het ontwerp van uw project in handen. U hoeft zich nergens zorgen om te maken want wij coördineren en begeleiden alles. Een strikte voorbereiding en opvolging is uw garantie op een vlekkeloos eindresultaat. Met Interieur Maddens beschikken we bovendien over een eigen atelier waar onze vakmensen met kennis en oog voor detail het maatwerk tot leven brengen.

Onze projecten situeren zich zowel in de particuliere en de commerciële als in de bedrijfssfeer. Daarbij werken we samen met gerenommeerde toparchitecten maar evenzeer met uw eigen vertrouwde interieurvormgever.

Erwin Maddens

site by plug
Interieur Maddens Interieur Maddens Interieur Maddens Interieur Maddens Interieur Maddens
TOP