Puur Belgisch vakmanschap

Inspirerende vormen, zuivere lijnen, edele materialen, zeldzame technieken, uitzonderlijke afwerkingen… dit zijn slechts enkele omschrijvingen die van toepassing zijn op het maatwerk van Interieur Maddens en zijn team. Dagelijks realiseren ze de mooiste en meest inspirerende interieurs die u zich maar kan inbeelden, en dit sinds 1982.

Erwin Maddens was al van kinds af aan creatief bezig met hout onder impuls van zijn vader. Op vandaag zet Erwin de familietraditie van meer dan 30 jaar verder en houdt hij een aantal zeldzame technieken, tradities en vaardigheden in ere. Denken we maar aan handgelegd fineer in zijn diverse vormen en patronen, aan het beitsen en inkleuren van hout en fineer, aan het lakken en aan het hoogglans polijsten. Deze unieke handvaardigheden hebben ons het label “Handmade in Belgium” opgeleverd.

Interieur Maddens is een klein bedrijf en Erwin Maddens wil dat zo houden. Op die manier kan hij nog zelf elk project persoonlijk opvolgen, en staat hij dicht zowel bij de opdrachtgever als bij zijn eigen medewerkers. Net als Erwin zelf hebben alle medewerkers een zwak voor vakmanschap en kwaliteit.

Dat onze aanpak werkt, wordt bewezen door de vele unieke en uitzonderlijke projecten die we de laatste jaren mochten realiseren en door de naam en faam van de architecten die op ons vertrouwen.

U droomt van een uniek interieur dat helemaal bij u past, waarbij enkel topmaterialen, -toestellen en -technieken worden gebruikt en waarbij de grenzen van design, afwerking en kwaliteit weer wat verder worden opgeschoven? Kom dergelijke exclusiviteit bij ons beleven en bewonderen en ontdek hoe we voor u het perfecte interieur kunnen verzorgen. Gedreven door passie en liefde voor het vak.

site by plug
Interieur Maddens Interieur Maddens Interieur Maddens Interieur Maddens Interieur Maddens Interieur Maddens Interieur Maddens
TOP